• Sonkádi hírek

HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

Sonkád Község Önkormányzata elkészítette a településkép-védelmi rendelet alapját képező Települési Arculati Kézikönyv (TAK) tervezetét.

A dokumentum megtalálható a település honlapján (www.sonkad.hu) és tanulmányozható az önkormányzat hivatalában, munkaidőben. Ehhez az érdeklődők (partnerek) – a településfejlesztéssel, településrendezéssel  és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 5/2017. (VIII. 02.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint – észrevételt tehetnek, véleményt nyilváníthatnak egy adatlap kitöltésével.

Az adatlap az önkormányzat hivatalában igényelhető vagy a honlapról letölthető. A kitöltött adatlapot elektronikusan az önkormányzat e-mail címre (sonkad@sonkad.hu) vagy papír alapon a hivatal címére (4954 Sonkád, Rákóczi u. 29.) lehet eljuttatni.

Az észrevételek, vélemények, javaslatok benyújtására ezen közzététel megjelenésétől számított 21 napon belül (2017. november 15-étől 2017. december 6-ig) van lehetőség.

Sonkád Község Önkormányzat Képviselő-testülete – a közvetlen tájékoztatás és véleménynyilvánítás érdekében – KÖZMEGHALLGATÁST tart, amelyre minden érdeklődőt tisztelettel meghív.

Közmeghallgatás időpontja: 2017. november 21. (kedd) 17.30 óra.

Helye: Művelődési Ház (Rákóczi u. 57.)

Sonkád, 2017. november 15.

                                                       Tisztelettel:

                                                                               Iszák Tibor

                                                                              polgármester

,

Önkormányzati ügyek. Mindenkinek. Bárhonnan.

Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapjait. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról, gyorsan és kényelmesen intézhetők az önkormányzati ügyek. Az elektronikus ügyintézést választók így nemcsak a sorban állás miatti bosszankodástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

,

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

Házasságkötés, gyermekszületés, építkezés, autóvásárlás, vállalkozásindítás, mind-mind fontos és örömteli, ugyanakkor kétségtelenül hivatalos ügyintézéssel is járó események. Januártól már minden magyarországi településen, így nálunk is elérhető az Önkormányzati Hivatali Portál szolgáltatás, amelyen keresztül online, akár a saját nappalinkból is kényelmesen és gyorsan intézhetők az önkormányzati hivatali ügyek a hét minden napján. Így életünk kisebb-nagyobb eseményei és […]