• Sonkádi hírek

„Egy csónakban evezünk”

FELHÍVÁS

„Egy csónakban evezünk”

Mesterpedagógusok IV. Sonkádi Szabadegyeteme

2018. július 4-7

Sonkád Község Önkormányzata, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Oktatási Hivatal, a Nemzeti Pedagógus Kar és a Közoktatási Szakértők Országos Egyesülete támogatásával 2018. július 4-7. napokra szervezi a Mesterpedagógusok IV. Sonkádi Szabadegyetemét.

A rendezvény ideje alatt a Kis-Bukó területén lévő Önkormányzati út le lesz zárva július 2-tól július 10-ig! Kérjük szíves megértésüket!

,

Önkormányzati ügyek. Mindenkinek. Bárhonnan.

Az online elérhető Önkormányzati Hivatali Portál nemcsak magánszemélyeknek, hanem a vállalkozásoknak is megkönnyíti a mindennapjait. Az e-ügyintézési felületen keresztül az ország bármelyik pontjáról, gyorsan és kényelmesen intézhetők az önkormányzati ügyek. Az elektronikus ügyintézést választók így nemcsak a sorban állás miatti bosszankodástól kímélik meg magukat, hanem támogatják a papírmentes és környezetkímélő ügyintézést is.

,

Intézze önkormányzati ügyeit elektronikusan!

Házasságkötés, gyermekszületés, építkezés, autóvásárlás, vállalkozásindítás, mind-mind fontos és örömteli, ugyanakkor kétségtelenül hivatalos ügyintézéssel is járó események. Januártól már minden magyarországi településen, így nálunk is elérhető az Önkormányzati Hivatali Portál szolgáltatás, amelyen keresztül online, akár a saját nappalinkból is kényelmesen és gyorsan intézhetők az önkormányzati hivatali ügyek a hét minden napján. Így életünk kisebb-nagyobb eseményei és […]