• Sonkádi hírek

„Egy csónakban evezünk”

FELHÍVÁS

„Egy csónakban evezünk”

Mesterpedagógusok IV. Sonkádi Szabadegyeteme

2018. július 4-7

Sonkád Község Önkormányzata, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Oktatási Hivatal, a Nemzeti Pedagógus Kar és a Közoktatási Szakértők Országos Egyesülete támogatásával 2018. július 4-7. napokra szervezi a Mesterpedagógusok IV. Sonkádi Szabadegyetemét.

A rendezvény ideje alatt a Kis-Bukó területén lévő Önkormányzati út le lesz zárva július 2-tól július 10-ig! Kérjük szíves megértésüket!

, ,

Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram Sonkádon

Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram Sonkádon, az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásásval, a Nemzeti Társadalmi Felzárkóztatási Stratégia keretében valósul meg.

,

Új aszfalton a határ felé

Új aszfaltburkolatot kapott a közút az elmúlt napokban Sonkád és Tiszabecs között a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. A napokban dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő is megtekintette a tiszabecsi képviselő-testület tagjaival együtt a munkálatokat. Tovább szeretnék folytatniMint Lőrincz Gusztáv, Tiszabecs polgármestere lapunknak elmondta, a 491-es számú út a Tiszabecs belterületén található Faház ABC-ig, az uszkai […]