• Sonkádi hírek

HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

Sonkád Község Önkormányzata elkészítette a településkép-védelmi rendelet alapját képező Települési Arculati Kézikönyv (TAK) tervezetét.

A dokumentum megtalálható a település honlapján (www.sonkad.hu) és tanulmányozható az önkormányzat hivatalában, munkaidőben. Ehhez az érdeklődők (partnerek) – a településfejlesztéssel, településrendezéssel  és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 5/2017. (VIII. 02.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint – észrevételt tehetnek, véleményt nyilváníthatnak egy adatlap kitöltésével.

Az adatlap az önkormányzat hivatalában igényelhető vagy a honlapról letölthető. A kitöltött adatlapot elektronikusan az önkormányzat e-mail címre (sonkad@sonkad.hu) vagy papír alapon a hivatal címére (4954 Sonkád, Rákóczi u. 29.) lehet eljuttatni.

Az észrevételek, vélemények, javaslatok benyújtására ezen közzététel megjelenésétől számított 21 napon belül (2017. november 15-étől 2017. december 6-ig) van lehetőség.

Sonkád Község Önkormányzat Képviselő-testülete – a közvetlen tájékoztatás és véleménynyilvánítás érdekében – KÖZMEGHALLGATÁST tart, amelyre minden érdeklődőt tisztelettel meghív.

Közmeghallgatás időpontja: 2017. november 21. (kedd) 17.30 óra.

Helye: Művelődési Ház (Rákóczi u. 57.)

Sonkád, 2017. november 15.

                                                       Tisztelettel:

                                                                               Iszák Tibor

                                                                              polgármester

, ,

Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram Sonkádon

Konyhakerti és kisállattartási szociális földprogram Sonkádon, az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásásval, a Nemzeti Társadalmi Felzárkóztatási Stratégia keretében valósul meg.

,

Új aszfalton a határ felé

Új aszfaltburkolatot kapott a közút az elmúlt napokban Sonkád és Tiszabecs között a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában. A napokban dr. Tilki Attila országgyűlési képviselő is megtekintette a tiszabecsi képviselő-testület tagjaival együtt a munkálatokat. Tovább szeretnék folytatniMint Lőrincz Gusztáv, Tiszabecs polgármestere lapunknak elmondta, a 491-es számú út a Tiszabecs belterületén található Faház ABC-ig, az uszkai […]