Márta Vendégház és Camping


Elérhetőségek:
martavendeghaz@freemail.hu
Telefon: tel:06-70-283-5109
Márta vendégház és camping, a híres Túr-Bukó mellet a Túr folyó partján egy csendes hely a pihenésre.


A lakás 3 szobából áll, 1 az alsó szinten, 2 pedig a felső szinten! A szobák nagy méretűek kényelmesen el lehet férni benne! A szobákban összesen 11 db fenyőfa ágy található, ami tetszés szerint variálható, hogy melyik szobában hány ágyat kívánnak elhelyezni! Minden szobához külön fürdőszoba tartozik, ahol mosdó, tusoló, WC található! Az alsó szinten a WC külön van fürdőszobától, mivel a ház alsó része úgy lett kialakítva, hogy mozgáskorlátozott (kerekesszékes) személy is igénybe tudja venni! Tökéletesen felszerelt konyha található a lakásban, ahol gázpalackos gáztűzhelyen minden ételt el lehet készíteni! Edények, evőeszközök, tányérok, poharak, illetve minden konyhában szükséges eszköz rendelkezésre áll!

A konyha mellett étkező található, amely egy 1,5 méter széles és 3 méter hosszú tömör fa asztal található, amely körül 15 személy fér el egyszerre kényelmesen! A felső szinten az utca felé néző szobából, egy kisméretű teraszra lehet kilépni, ahol gyönyörű kilátás nyílik a környező tájra! Az épület hátsó részén 20 m2-es terasz található, ahol hintaágy, illetve műanyag kerti bútorokon lehet pihenni! A szálláshely külön tárolóhellyel is rendelkezik, ahová az egyéb használati eszközöket lehet tárolni! Ebben a tárolóhelyiségben található 25 literes, illetve egy 10 literes bogrács, a hozzá tartozó bográcsállvánnyal, illetve nagy mennyiségű fém szalonnasütőkkel!

Az épület mögött 2 méterre közvetlenül a telek mellett folyik az Öreg-Túr, amit zsilippel szabályoznak a Túr folyótól, halakban gazdag, jó horgászási lehetőséget nyújt, de fürdésre is alkalmas! A Túr folyó az épülettől 200 méterre található, a töltésen túl! Az épülethez 500 m2-es füves terület tartozik, amely bármilyen nagyságú sátor felállítására alkalmas! Tűzrakási hely, bográcsolási hely ekkora területen bárhol megoldható! Az épület mögött a teraszról lelépve 80m2-es térköves rész található! Továbbá a kapubejáró is térkővel borított, a két térköves részt betonfűrács köti össze, amely több jármű elhelyezésére alkalmas, akár személygépkocsi, akár motor esetében, a terület körbekerített, lopás kizárva!